ВИПУСКНИЙ МАГІСТРІВ – 2024

16 лют. 2024
Натхнені! Щасливі! Сповнені наснаги до педагогічної творчості! Такими є наші випускники другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Педагогіка вищої школи», «Педагогіка середньої освіти» та «Освітній менеджмент у педагогічних системах».

Сьогодні в стінах академії ми разом з випускниками другого (магістерського) рівня  згадували роки нашої плідної співпраці. А роки були вкрай насиченими, схожими на фільм - часом драматичний, часом комедійний, але обов'язково зі щасливим закінченням!

Вручення диплома магістра - щаслива та довгоочікувана мить не лише для кожного випускника, а й для їхніх близьких. Рідні люди радо розділили сьогоднішнє свято з нашими магістрами!

Віримо, що завершення навчання і отримання дипломів магістра освітніх, педагогічних наук стане для наших випускників новим етапом у професійному житті та творчій реалізації.

Успіхів! Кар’єрного зростання! Добробуту! Професійних здобутків! Творчих зльотів! Здійснення мрій, планів та надії! Хай життя наповниться прекрасними та щасливими подіями у мирній Україні!

Дорогі магістри освітніх, педагогічних наук, несіть з гордістю звання випускника Комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради»!

Вперед до перемоги!